logo editura andrei saguna pic
 

Colecţii cărţi / 2006

Image

Bazele contabilităţii - aplicaţii, ed. a 2-a, rev.

Autor(i) : Neluţa MITEA, Gabriela MUNTEANU
An publicare : 2006
ISBN : (10) 973-732-044-1;
Conţinut : download PDF

Caietul Bazele contabilitatii - aplicatii, editia a II-a, revizuita si adaugita
al carui obiectiv a fost initierea studentilor in contabilitatea aplicata a intreprinderii isi propune sa ofere studentilor modalitatile cele mai eficiente pentru patrunderea in esenta problemelor de contabilitate, sa le formeze o gandire contabila logica, independenta, precum si deprinderile necesare folosirii instrumentelor de lucru proprii contabilitatii, pentru producerea si utilizarea informatiei contabile in activitatea de gestiune a unitatilor patrimoniale.
Lucrarea de fata contine la fiecare tip de aplicatie un exemplu rezolvat si explicat, urmat de propuneri si teste grila. In acest fel, studentii, ca si alte categorii de cititori interesati in aria problematica abordata sunt incurajati in parcurgerea mai usoara a aplicatiilor, la formarea deprinderilor de lucru si descoperirea utilitatii materialului studiat.
Caietul de aplicatii, raspunde atat functiei formative, instructive a invatamantului economic, inarmandu-i pe studenti cu cunostintele de baza in domeniul contabilitatii, cat si functiei practice de gestionare a bunurilor economice, al controlului rezultatelor la nivelul intreprinderii.
Apreciem ca prin lucrarea de fata se pune la indemana tuturor celor interesati in studiul contabilitatii un material util pentru intelegerea si dezvoltarea abilitatilor contabile.


Prodecanul Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune
Academia de Studii Economice Bucuresti
Prof.univ.dr. Ana MORARIU